Montaj Acoperis Tigla Metalica – Acoperisuri Reparatii

Sisteme de acoperisuri, sisteme pluviale, izolatii accesorii, vopsire, mansardare.

MAGAZIN ONLINE, LIVRARE TIGLA METALICA IN 24 DE ORE LA TINE ACASA!

Expert Acoperisuri | Infiniti Trading Distribution S.R.L., cu sediul in Str. VIITORULUI, Nr. 51, Sector 2, Bucuresti, are ca domeniu de activitate vanzarea si montarea sistemelor de acoperisuri complete in Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Constanta, Brasov si zonele invecinate.

Doresti un acoperis construit profesioanal? Nu ezita sa ne contactezi. Comercializam peste 300 de modele de acoperisuri, iar echipa noastra de montaj detin experienta vasta, astfel incat lucrarea finala iti va depasi asteptarile.

Suntem o firma cu servicii complete de distributie si reparatii a acoperisului si avem un departament de reparatii si service 24/7 cu tehnicieni instruiti, gata sa investigheze si sa gaseasca adevarata sursa problemei acoperisului dumneavoastra.

O alta activitate pe care v-o propunem este cea de revizie si de intretinere a acoperisurilor deja existente, de curatare a burlanelor si jgheaburilor, montarea sistemelor de degivrare, spalarea acoperisurilor, curatarea cosurilor de fum si multe alte servicii aflate in legatura cu acest domeniu de activitate.

Cu peste 12 ani experienta in domeniu, ne mandrim cu manopera noastra excelenta, cu capacitatea de a oferi rezultate remarcabile si cu preturi competitive. Inca de la infiintarea firmei noastre, am muncit din greu pentru a construi si pentru a mentine o reputatie buna ca meseriasi ai acoperisurilor din Romania. Le oferim clientilor o gama completa de servicii de acoperisuri pentru a le acoperi absolut toate nevoile.

Reparatii Acoperisuri, Montaj Acoperisuri, Montaj Tigla Metalica, Dulgherie Acoperis, Mansardare, Izolatii, Hidroizolatii, Vopsire Acoperis, Jgheaburi si Burlane

DATE COMPANIE

  • Nume Companie: Infiniti Trading Distribution S.R.L.
  • CUI: 44576324
  • Registru Comertului: J40/11974/2021
  • Adresa: Strada Zidurilor – Nr. 51, Sector 2, Bucuresti
  • Telefon: 0754 454 475
  • Email: contact@expert-acoperisuri.ro